Mandag i Larkolluka er fartsfylt. Dagen starter med morgentrim. For alle kvikke og kanskje spesielt de mindre kvikke Larkollinger og sommergjester. Fokus trening stiller med årets instruktører. Barn & voksne, damer & herrer, velkomne på Park Lane.

Sykkeløpet som begynner klokken 11:00 starter fra parkeringsplassen ved Larkollen skole. Turen går gjennom store deler av Larkollen. Løypa er markert. Ta med hele familien på tur. Påmelding finner dere her:

Pixel grand prix går av stabelen klokken 15:00. Alle publikummere henvises i år til Park Lane. Hvis du skal være med på løpet finner du påmelding her:

Fiskekonkurransen starter på Støtvigmoloen i egne båter. Klokken 19:30.  Premiering for: Største fisk, flest fisk, beste bryggefisker. All fisk må fiskes på snøre!

Kveldens film er grøsseren Midsommar. Det unge amerikanske paret Dani og Christians forhold er i ferd med å ta slutt. Men når en familietragedie likevel holder dem sammen, inviterer Christian med Dani på turen han egentlig skulle ha med kompiser til Sverige, for å oppleve en helt spesiell midtsommerfest i en avsides svensk landsby. En bekymringsløs ferie på et sted hvor solen nesten alltid skinner, blir sakte men sikkert til et mareritt når landsbyboerne inviterer sine gjester til å bli en del av festligheter som gjør det fredelige stedet til alt annet enn det paradis turistene så for seg.

GENERELL INFO:

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Subscription Form
Lakrollteamet © 2023. All Rights reserved .
crossmenu